Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΨΩΛΗΣ


Και είσαι που λες χρυσή μου, χρόνια μαζί με τον καλό σου και θες να γίνεις μάνα, αλλά δεν τα καταφέρνετε. Ή λίγο το άγχος, λίγο η συνήθεια, λίγο το 'να, λίγο τ' άλλο, δεν του κάνει κούκου. Κι εκεί που πιάνεις το μοιρολόι, γιατί πουλί δεν κελαηδείς κι αρχίζει κι αυτός το είμαι αητός χωρίς φτερά, (χώρια ότι μπορεί και να πρόκειται για ταπεινό σπουργιτάκι που χάνεται στη χούφτα σου) σου έρχεται η είδηση: Καλλιεργημένα πέη σε κουνέλια, σύντομα και σε ανθρώπους.
Το μαθαίνεις και σου έρχεται να γίνεις πεοκαλλιεργήτρια. Έτσι κι αλλιώς, σε κατάσταση φυτού είναι το πέος του αγαπημένου σου. Να μπεις λοιπόν σε πρόγραμμα νέων αγροτών, να αξιοποιήσεις κι εκείνα τα μπαΐρια που σου άφησε ο παππούς στο χωριό και να καλλιεργήσεις αυτό το χρήσιμο είδος. Άραγε ευδοκιμεί σε όλα τα εδάφη; Αλλά για στάσου! Μήπως όταν λέει καλλιεργημένα πέη, εννοεί αυτά που διαβάζουν ποίηση, ακούν κλασική μουσική και βλέπουν θέατρο από Ίψεν και πάνω; Για να μην ψάχνεσαι καλή μου, επειδή το ξέρω, ήδη σε έχω αναστατώσει, σε παραπέμπω στη σελίδα με τις λεπτομέρειες.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1073364&lngDtrID=252
18 χρόνια το παίδευε ο επιστήμων για να πετύχει τη ΣΩΣΤΗ λειτουργία του πέους. Και τα κατάφερε. Οι κούνελοι πηδηκουλάνε ασύστολα και το ίδιο ασύστολα γεννοβολάνε οι κουνέλες τους.
Τον στέλνεις λοιπόν για καλλιέργεια. Τώρα βέβαια, θα χρειαστεί να μείνει ξετσουτσούνωτος για έξι εβδομάδες, αλλά θα μου πεις, τι είχαμε, τι χάσαμε. Όταν γυρίσει όμως, μέσα σε ένα λεπτό, θα δεις να ξεπροβάλει το θηρίο, έτοιμο να σε κατακρεουργήσει. Και ίσως γίνεις και μάνα. Η επιστήμη έχει λύση, για όλα τα προβλήματα στα πέη, καθώς και για όλα τα προβλήματα που προκύπτουν από προβληματικά πέη.
Αυτή η επιστήμη, πάλι έκανε το θαύμα της βρε κορίτσια! Τα σέβη μας!

1 σχόλιο:

DESFA είπε...

"το παν είναι να νοιώθεις τα ρίχτερ στα σπλάχνα σου" όπως έλεγα στην προηγούμενη ζωή μου , ως γυναίκα