Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΝΔ: Η ΧΗΡΑ ΟΙ ΧΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ


Χριστέ μου! Τι τίτλος ήταν αυτός στο veto; "Η εθνική μας χήρα χωρίς μακιγιάζ". Και μόνο που το σκέφτομαι ταράζομαι. Χωρίς μακιγιάζ, δε θέλω να βλέπω ούτε εμένα τη θεά, πόσο μάλλον την Ντόρα Μπακογιάννη.
Εντάξει. Η γυναίκα, έχει κάτι μητσοτακουλίστικο. Άτιμο γονίδιο! Αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι το δημοσίευμα ήταν υπερβολικό. Είναι εντυπωσιακή γυναίκα κατά τ' άλλα. Εξάλλου, οι περισσότερες ψηλές έχουν κάποιο πρόβλημα με τα παπούτσια. Εγώ έχω πρόβλημα με τα μπατζάκια και τα μανίκια. Όλα κοντά. Από την άλλη, τι σε κόφτει ρε φίλε αν πέφτει σοβάτισμα πριν βγει; Κι εγώ το κάνω και όλες. Ναι, έτσι είμαστε εμείς τα κοριτσάκια. Αποκτάμε αυτοπεποίθηση με συγκεκριμένο τρόπο. Για τα αγοράκια πάλι είναι πιο εύκολο. Μόλις τους κάτσει κανένα καλό μουνί, αποκτούν άλλο αέρα, τέτοιο που μπορεί να τους αλλάξει και την εμφάνισή τους. Η Ντόρα είναι όπως όλα τα κορίτσια. Και καλά κάνει.
Τώρα βέβαια, σχετικά με τις αναφορές του δημοσιεύματος στον πολιτικό της βίο, δεν έχω να σχολιάσω. Αλλά τα προσωπικά, αφορούν την ίδια και κανέναν άλλο.
Η Ντόρα λοιπόν, μετά από αυτό προσέφυγε στη δικαιοσύνη και με το δίκιο της.
Πάντως από όλα αυτά, διαπιστώνουμε ότι είναι μια ωραία ατμόσφαιρα εκεί στη ΝΔ. Σφαγή μανούλαμ! Είναι τέτοιες οι αγάπες μεταξύ τους, που η διαφορά τους με το ΠΑΣΟΚ έφτασε στο 20%. Οι υποστηρικτές της Ντόρας, μάλλον δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχτούν ΝΔ με Σαμαρά και αντιστρόφως. Ο Ψωμιάδης απευθύνει έκκληση για ενότητα. Να δεις που αν δεν προκύψουν δύο κόμματα μετά από αυτές τις εκλογές, θα είναι έργο του Ψωμιάδη.
Γι' αυτό φίλε νεοδημοκράτη, αν αγαπάς το κόμμα σου, κάνε τη σωστή κίνηση. Κανείς δεν τα έβαλε με τον Πανίκα. Κι αυτός σε κανέναν δεν επιτέθηκε. Αγωνίζεται με έντιμα μέσα. Με το χαρακτήρα του και το δυναμισμό του. Με όλα τα προσόντα που διαθέτει και τον καθιστούν καλύτερο από τους άλλους. Και το λέω και το πιστεύω. Ψήφισέ τον λοιπόν, για να σωθεί το κόμμα.

1 σχόλιο:

Antoine Parinis είπε...

Τελικά η γρίπη των χήρων προ των πυλών.....