Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Βοήθειά μας!

Αχ τι να σου λέω Ευτέρπη μου! Φωτιά θα πέσει και θα μας κάψει. Βγήκαν οι άχρηστοι - αντίχρηστοι και αθεόφοβοι και θέλουν, άκουσον άκουσον, να φορολογηθεί η εκκλησία!
Τώρα γύρισα από τον πνευματικό μου και ήταν αναστατωμένος. Δεν έφταναν όλοι αυτοί που θέλουν χωρισμό κράτους και εκκλησίας, τώρα θέλουν και φορολογία. Κεράκι - κεράκι τα μαζεύουν. Τάμα - τάμα χτίστηκε το καμπαναριό του Αγίου Ονουφρίου. Με έρανο έγιναν οι αγιογραφίες. Το λέω και συγκινούμαι. Μισό λεπτό να πάω να πάρω χαρτομάντιλο να σκουπίσω το δάκρυ που κύλησε στο μάγουλό μου και επιστρέφω.
Έλα Ευτέρπη μου. Καταστροφή σου λέω. Αυτούς τους σοσιαλιστές που κυβερνούν πολύ τους φοβάμαι. Οι μισοί απ' αυτούς είναι άθεοι. Δεν έχουν ιερό και όσιο. Πρέπει εμείς οι πιστοί να αντιδράσουμε. Αυτό μου είπε και ο πατέρας Πατάπιος. Μου έδειξε και μια σελίδα στην οποία υπογράφουν αυτοί που θέλουν να φορολογηθεί η εκκλησία μας.

http://www.petitiononline.com/taxchu/petition.html

Εδώ υπογράφουν οι αντίχρηστοι. Πάνω από τρισήμισι χιλιάδες υπογραφές μάζεψαν. Σε λίγο θα ζητήσουν να πληρώνει η εκκλησία με τα έσοδά της τους ιερείς. Ανησυχώ. Πρέπει να οργανωθούμε. Ο πατέρας Πατάπιος, ο οποίος είναι σύγχρονος ιερεύς και έχει καλή σχέση με την τεχνολογία, στήνει ανάλογη σελίδα. Συγκέντρωση υπογραφών, για να συνεχίσει η εκκλησία να μαζεύει ανεξέλεγκτα. Ναι Ευτέρπη μου. Κάνει σπουδαίο έργο η εκκλησία. Πρέπει να έχει κομπόδεμα. Τόσοι φτωχοί κι αναξιοπαθούντες περιμένουν από αυτή. Τόσα ιδρύματα, τόσες ιεραποστολές, από πού νομίζεις ότι χρηματοδοτούνται; Όλη αυτή την προσφορά, δεν την εκτιμάει κανείς; Πολύ φοβούμαι ότι αν επιβληθεί φόρος, θα υπάρξει τεραστιο κοινωνικό πρόβλημα. Να ξεσηκωθούμε! Να βγούμε στους δρόμους! Να διεκδικήσουμε!
ΑΦΗΣΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙ!!!

2 σχόλια:

Travel Voice είπε...

τεστ

Ανώνυμος είπε...

Εκτιμώ οτι δεν ενοχλεί τους παπάδες να δώσουν αλλά τους ενοχλεί ο δημοσιονομικός έλεγχος που προκύπτει από τη φορολόγηση