Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ανταπόκριση από τα εξωτικά Εξάρχεια



Ωχ, μανούλα μ'! Έμαθαν ότι... πλακωνόμαστε, πλακώσανε κι οι Ευρωπαίοι. Έρχονται ενισχύσεις συντρόφια. Ε ναι. Έτσι θα αντιμετωπίσουμε την κρίση.
Η κρίση είναι οικονομική. Και πρέπει να σφίξουν οι κώλοι όλων, για να πληρώνουμε τους κηφήνες, τους άρπαγες (δικοί μας αυτοί και να τους χαιρόμαστε) και όλους εκείνους που θα επωφεληθούν από την κατάσταση (κακοί ξένοι αυτοί). Γενικά, ο Έλληνας είναι πλαδαρός και χαμηλοκώλης. Η μεσογειακή κατασκευή και η μεσογειακή κουλτούρα φταίνε γι' αυτό το χάλι. Κάποιοι σκέφτηκαν ότι αυτή η σύσφιξη και ανόρθωση γλουτών θα επιτευχθεί με κίνηση και δράση. Αλλά πού λεφτά για γυμναστήρια. Αποφάσισαν λοιπόν ν' αφήσουν τους καναπέδες και τα χαζοκούτια που τους πλαδάρεψαν κώλο και μυαλό και να βγουν στους δρόμους. Να ιδρωκοπιούνται στις πορείες. Υπολόγισαν πόσες θερμίδες καίγονται ανεβαίνοντας τη Σταδίου, πόσοι μύες ενεργοποιούνται για να ρίξουν μια μούτζα κατά βουλή μεριά και κατέληξαν στη λύση για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης που υπέστη το σώμα τους.
Στο κράτος δεν άρεσε αυτή η λύση. Αυτοί προτιμούσαν αυστηρή δίαιτα. Δεν τους είπε κανείς ότι μόνο με δίαιτα, ναι μεν αδυνατίζεις, αλλά ο κώλος κρεμάει ακόμα περισσότερο; Πρόβλημα η κακή συνεννόηση στις σχέσεις. Ειδικά όταν αυτές βασίζονται στο σεξ. Επειδή για αυτούς, η κρίση δεν είναι στα πορτοφόλια – τα δικά τους άλλωστε είναι γεμάτα – αλλά στο ότι ξύπνησαν τα ζόμπι, αναζήτησαν τρόπο αντιμετώπισής της. Και σκάει το χαμπέρι. 7.000 επιπλέον αστυνομικοί. Οι ενισχύσεις που έλεγα. Και επειδή, λόγω της άρτιας εκπαίδευσης που γίνεται στις σχολές αστυφυλάκων, δεν προλαβαίνουν να βγουν νέα φυντάνια και να ενταχθούν στο σώμα και επειδή αυτά τα φυντάνια τα χρειαζόμαστε άμεσα, θα μας έρθουν από το εξωτερικό. Νέος αέρας, μωρό μου, στην Ελληνική Αστυνομία. Ευρωπαϊκός.
Χαμηλοκώλη, πλαδαρέ, μπουχέσα Έλληνα, τώρα θα πληρώνεις και για το εισαγόμενο κηφηναριό.. Αλλά θα σφίξεις. Μία γκλομπιά στον κώλο, ισοδυναμεί με μισή ώρα μασάζ. Ετοιμάσου για ανόρθωση γλουτών με θεαματικό και μόνιμο αποτέλεσμα. Πέτρα τα οπίσθια.
Η κρίση, λοιπόν, αντιμετωπίζεται με αστυνόμευση. Σε κάθε δημοκρατική κοινωνία. Και επειδή δε γίνονται κάθε μέρα πορείες, ξέρεις πώς θα αξιοποιηθούν οι εισαγόμενοι μπάτσοι. Θα τοποθετηθούν σε μια περιοχή, με αυξημένη εγκληματικότητα και ελλιπή αστυνόμευση. Στα Εξάρχεια θα το βγάζουν το μεροκάματο. Κι ό,τι στοίχημα θες. Κόβω το κεφάλι μου. Να μη σώσει να ανορθωθεί ο πλαδαρός μου κώλος.
Θα τους χώσουν στα Εξάρχεια, γιατί από εκεί ξεκινάει το κακό κι η συμφορά. Τώρα μάλιστα που ξεκουμπίστηκε η πρέζα από την πλατεία, η περιοχή είναι ακόμα πιο επικίνδυνη. Και η ενίσχυση της αστυνόμευσης, επιβεβλημένη.
Κοπιάστε μωρά μου. Θα σας τρατάρουμε και περ-γαμώτο.

Νάντια Κατσαρού
www.blogpress.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: