Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Η Kats-woman συμβουλεύει: Ξέχασέ τον!


Πόνεσε η ψυχή μου βρε αναγνώστη μου με την επιστολή της Κατερίνας. Η οποία με λίγα λόγια, μου λέει ότι χώρισε με το ΜΑΛΑΚΑ της, χωρίς σοβαρό λόγο και δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό της και να το αντέξει η καρδιά της. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.
Λοιπόν μανάριμ! Ακολουθούν οι δέκα εντολές για την αποτοξίνωση της χωρισμένης:
Τα έχω πρόσφατα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις από το δικό μου το ΜΑΛΑΚΑ.
1. Θα τα σπάσεις.
2. Θα του θυμίσεις πόσο μαλάκας είναι, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
3. Θα βγεις, θα πιεις, θα ξενυχτήσεις, θα μιλήσεις, θα χαζολογήσεις, θα μαλακιστείς.
4. Θα γκομενίσεις. Κι ας μην έχεις όρεξη. Έχεις πέραση. Αυτό έχει σημασία. Ναι, ξέρω ότι δεν έχεις μάτια για άλλον. Ναι, ξέρω ότι δε σου κάνει κούκου με κανέναν. Δεν το κάνεις γιατί θέλεις να χτυπήσεις γκόμενο. Το κάνεις για να νιώσεις καλύτερα.
5. Θα πάψεις να ακούς τη μουσική που άκουγες όσον καιρό ήσουν με το μαλάκα. Εγώ πήρα τα τραγουδάκια που άκουγα τότε και τα έχωσα σε ένα φάκελο και μου απαγορεύω να τον ανοίξω.
6. Θα αλλάξεις στέκια. Δε θα πατάς εκεί που πήγαινες μαζί του. Εγώ μόνο μια φορά πήγα κι αυτό μετά από καιρό. Αλλά εκεί που τον γνώρισα, δεν περνάω ούτε απ' έξω. Ούτε τη διαδρομή που έκανα τότε. Κι ας είναι ένας δρόμος που τον περνούσα συνέχεια. Δεν πήγα σε κείνο το μαγαζί, ούτε για να δω το λάιβ ενός φίλου μου, που δεν ήθελα να το χάσω.
7. Και τώρα που το ανέφερα, ας ακολουθείς εναλλακτικές και διαδρομές. Μην περνάς από τους δρόμους που περνούσες μαζί του. Σήμερα το θυμήθηκα, που είναι ιδιαίτερη μέρα για τη γειτονιά μου, λόγω λαϊκής στην Καλλιδρομίου. Τα Σάββατα, συνήθως το πρωί έφευγα από το σπίτι μαζί με το Μαλάκα μου, γιατί τον είχα στο σπίτι από την προηγούμενη και τον ντάντευα. Τύχαινε πάντα αυτή τη μέρα. Ε, δεν μπορούσε κι αυτός να μου κουβαλιέται Τρίτη, Πέμπτη, άλλη μέρα που δεν είχε αυτή την ιδιαιτερότητα; Τέλος πάντων. Και πάλι τα βολεύω. Ανεβαίνω κατευθείαν Ιπποκράτους και δεν περπατάω στη Ζωοδόχου Πηγής, όπως τότε.
8. Ασχολήσου με τη δουλειά σου και με πράγματα που σου αρέσουν. Θα έρθουν από εκεί τα καλά. Δοκιμασμένη μέθοδος ΚΑΙ αυτή. Και κυρίως, αποτελεσματική.
9. Γράψ'τον.
10. Άνοιξε τα γκαβά σου. ΣΙΓΟΥΡΑ κυκλοφορούν και καλύτεροι.
Καλή επιτυχία!
Και μη με απασχολείτε άλλο βρε κορίτσια με τέτοια θέματα. Άντε γιατί έχουμε και δουλειές!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι, αλλά τον φάκελο δεν τον πέταξες...

Ανώνυμος είπε...

και τι γίνεται όταν ο ΜΑΛΑΚΑΣ αποδυκνείεται ο χειρότερος ΜΑΛΑΚΑΣ από όλους (και με διαφορά) κι όμως χρόνια μετά δεν μπορείς να βρεις κάποιον ΜΑΛΑΚΑ του ίδιου βεληνεκούς????γιατί μαλάκας μαλάκας αλλά τον αγαπήσαμε τον μαλάκα μου μέσα!!!

kats-woman είπε...

Ναι το μαλάκα μου μέσα! Αλλά η προσπάθεια μετράει.

Και το φάκελο δεν τον πέταξα και έχω τους λόγους μου. Παρέλειψα να αναφέρω την 11η εντολή. Γράφουμε την ιστορία της ζωής μας με το μαλάκα και σαρώνουμε!

Visidiotas Films είπε...

Gia to dia tafta to mono pou exo na po einai oti... e... meta apo 10 xronia mporei na ksanasinantithoun oi 2 kai na exoyn alaksei kai na arxisei ek neoy to meloprama... Kala... de paizei alla mono na onirevomeste tha eimaste eleftheroi se liga xronia opos pame!

Kata ta alla.. Sto 4o vima exo na krino: Kai oi alloi makakes pou mporei na to paroyne sovara to thema kai meta tha paroseis ton poulon ti ftene??? Aman aftos o ginekios egoismos sas!

Tha eithela episeis na kano kai mia proektasi sto 6o vima... an ypologisoume oti oi perisoteres gnorimies ton neoellinon ginonte sta club kai sta bouzoykia kai sinexizonte se in cafe tis polis kai me to gegonos oti oi sxeseis pleon kratane to poli 2 xornia ara... meso tis sinartiseis F(m) opou m = makakes neoellines simperenoyme oti se 10 to poli xronia tha exei miothei katakorifa oi proselefsi sta analoga stekia me apotelesma na proothithoun oi pio piotikes epiloges... ara... toulaxiston tha anevei to epipedo... kai... isos etsi anevei kai i periodos ton sxeseon ara... tha miothei kai i ipogenitikotita... ara ta anevei o andrikos plithismos... kai ... tha anevei o stratos kai tha pame na paroyme ta skopia!

E?

kats-woman είπε...

Παιδί μου με κάνεις περήφανη με τη μαθηματική σου σκέψη.
Για την τέταρτη εντολή δεν ανησυχούμε για κανένα μαλάκα, από τη στιγμή που θα φερθούμε τίμια και δεν προχωρήσουμε μαζί του, δηλώνοντας ότι απλά παίζουμε. Ε, δε γίνεται να μας πάρει στα σοβαρά αν τον αφήσουμε να καταλάβει ότι απλά ικανοποιούμε την αυταρέσκειά μας. Μέσα σε τέσσερις μήνες, έχω χάσει το λογαριασμό στο μέτρημα αυτών που μου είπαν πόσο πολύ τους αρέσω.
Και σε δέκα χρόνια, μπορεί να αλλάξει θέση ο Όλυμπος, αλλά ο κωλοχαρακτήρας δεν...