Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Ο ΜΑΛΑΚΟΜΑΓΝΗΤΗΣ


Πρόλογος: Αυτός που τον έχει, δεν τον καταλαβαίνει αμέσως. Στην αρχή νομίζει ότι απλά, όλα του πάνε στραβά. Ή ότι όλοι είναι σκάρτοι. Ή ότι κάτι έχει πάνω του και πέφτει σε λάθος άτομα. Αμ δεν πέφτει! Τα τραβάει! Μετά πέφτει και τρώει τα μούτρα του.
Κυρίως θέμα: Μια γυναίκα με μαλακομαγνήτη, αρνείται να δεχτεί το κακό που της συμβαίνει. Σε πρώτη φάση πιστεύει ότι έχει αντροδιώχτη. Κι εγώ έτσι πίστευα. Και έλεγα, δυο μέτρα γυναίκα, με μυαλό (εννοώ το πνεύμα και όχι τη λογική) με επίπεδο, με μόρφωση και καλλιέργεια, με ταλέντα, με διάθεση να προσφέρω στους άλλους, ακόμη και με τάσεις αυταπάρνησης κάποιες φορές, δε γίνεται να μην υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ΕΝΑΣ! Και άντε, ας υποθέσουμε ότι δεν τους έπαιρνα κι εγώ στα σοβαρά, γιατί έβλεπα ότι δεν υπάρχει λόγος. Αλλά ποτέ δεν ήθελα να παραδεχτώ ποιος είναι αυτός ο λόγος. Φανταζόμουν ότι επειδή είμαι έτσι όπως είμαι, τους κάνω να νιώθουν μέτριοι. Χώρια ότι όταν μου βγαίνει το νταλικέρικο, τους κάνω να νιώθουν πως είμαι εγώ ο άντρας της παρέας. Άσε που διαθέτω απ' αυτά που η ανατομία θέλει να τα διαθέτουν μόνο οι άντρες. Για να μην αναφέρω ότι ζω μόνη μου από επιλογή μου, ενώ οι περισσότεροι ζουν με τη μαμά ή κοντά στη μαμά για να νιώθουν ασφάλεια.
Τελικά όμως δεν είναι ότι με φοβούνται. Τώρα το παραδέχομαι. Είναι ΜΑΛΑΚΕΣ. Είναι μαλάκας αυτός που θέλει και δε θέλει, είναι μαλάκας αυτός που φοβάται μην κολλήσει (και μάλιστα τη στιγμή που βλέπει άτομο απέναντί του που δεν έχει πρόθεση κολλήματος) και κυρίως είναι ΜΑΛΑΚΑΣ αυτός που θέλει και θελει πολύ και θέλει όσο τίποτα άλλο και θα τρόμαζα αν καταλάβαινα πόσο θέλει (αυτή ήταν η ατάκα που θυμήθηκα και μου ήρθε η έμπνευση ν' ασχοληθώ με το θέμα) και αχ τι θα κάνει που θέλει τόσο... και πάει θέλοντας! Ή μήπως πάει γυρεύοντας; Ε ναι λοιπόν! Πάει γυρεύοντας για να αποκτήσει τον τίτλο του ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ!
Επίλογος: Τελικά το αποφάσισα. Τον έχω και τον χαίρομαι το μαλακομαγνήτη! Πάνω που πίστεψα ότι τον απενεργοποίησα, διαπίστωσα ότι απέκτησα υπερμαλακομαγνήτη. Πλέον έμαθα ότι οι παραπάνω συμπεριφορές, είναι ύποπτες. Και ότι όσο πιο υπερβολικός είναι κάποιος στη συμπεριφορά του, τόσο πιο μαλάκας είναι. Με όλες αυτές τις γνώσεις που απέκτησα, προχωρώ στην απενεργοποίηση του μαλακομαγνήτη. Και δέχομαι και ιδέες για καλύτερα αποτελέσματα.
Ευχαριστώ!

6 σχόλια:

Unknown είπε...

opos leei kai o sofos laos opou akous polla kerasia krata mikro kalathi.
Alla ti perimeneis: oi perisoteroi ap thn antrikh ratsa den einai se thesh na xeroun oute ti niothoun oi idioi kai oute fisika na katalabenoun ta sinaisthhmata twn allwn...Kai prosoxh opou sinanthseis ntemek euaisthhto antra o opoios nomizeis oti se katalabeinei iparxei sobarh pithanothta na apodixthei lougra.Auta!

kats-woman είπε...

Λες αυτός ο υπερευαίσθητος που γνώρισα και αρχικά έμοιαζε υπεράντρας, αλλά στο τέλος συμπεριφέρθηκε ως υπερνούλα, αποδεικνύοντας πόσο υπερμαλάκας είναι, να το πάει το γράμμα τελικά;
Όταν προτίμησε να συναντήσει το φίλο του από μένα που είχε κάτι μέρες να με δει, τον είχα ρωτήσει αν του έλειψε το κ...λί του φίλου του. Καλά έκανα λοιπόν.

kalliopi είπε...

αυτος που θελει και δεν θέλει έτσι?που φοβάται μην κολήσεις πάνω του και τέτοια. μάλιστα. κατι μου θυμίζει.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάχτε να δείτε αγαπητές μου...η συνολική ευνουχιστική συμπεριφορά της ελληνίδας μαμάς φταίει κατά ένα τεράστιο ποσοστό για αυτούς τους δήθεν ευαίσθητους...
Ο κάθε παπάρας μπούλης που του κόπηκε η παρανυχίδα δεν είναι ένας ευαίσθητος άνδρας...
Ευαίσθητος άνδρας είναι ο άνδρας που αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες σου,που γνωρίζει οτι όταν έχεις περίοδο χορεύουν οι ορμόνες και δεν σου δίνει μωρέ και πολύ σημασία στα λεγόμενα σου απλά σε χαϊδεύει να σου περάσει και κάνει όλη την λάτζα όταν εσύ είσαι με 3 νουροφέν,αντίθετα όταν δεν έχεις περίοδο είναι εκεί να σε ακούσει μέχρι να σας πάρει ο ύπνος αγκαλιά από την πάρλα...δεν θέλω να μας παίρνει όλους η μπάλα !

kats-woman είπε...

Από ποιο εργοστάσιο βγήκατε κύριε, να πάω να κάνω παραγγελία.

Ανώνυμος είπε...

ειστε νυμφευμένος αγαπητέ ανώνυμε η εχετε κανει νυμφευμένος πολλά συναπτά ετη , φαίνεται.
ξέρετε καλα τον ορισμό του πραγματικού συντρόφου που στέκεται δίπλα και οχι απέναντι.