Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Η Κατσγούμαν συμβουλεύει: Η τρύπα και το χάος


Φίλες μου
Ήρθε η ώρα να σας ανοίξω τα μάτια. Ναι. Η Κατσγούμαν συμβουλεύει, όχι για να σας διδάξει την πουτανιά, που όλες χρειαζόμαστε, αλλά για το άντε γαμήσου, αν νομίζεις ότι βολεύτηκες.
Πρώτα θα αναφερθώ σε μία έρευνα που έγινε, δε θυμάμαι λεπτομέρειες και νούμερα, αλλά μου έμεινε το γεγονός. Πήραν έναν άντρα και μια γυναίκα. Ο άντρας πρότεινε σε έναν αριθμό γυναικών να κάνουν σεξ και το αντίστοιχο έκανε και η γυναίκα σε άντρες. Όλες οι απαντήσεις των γυναικών ήταν αρνητικές. Όλες οι απαντήσεις των αντρών ήταν θετικές. 
Συμπεράσματα: 
1. Η ξεπέτα για τον άντρα είναι δύσκολη υπόθεση. Αν κάποιος τη βγάζει έτσι, είναι μάγκας και του βγάζω το καπέλο.
2. Η ξεπέτα για τη γυναίκα είναι υπόθεση μιας τολμηρής ερώτησης σε όποιον γουστάρει. Αν τη βγάζει έτσι, δεν το λες και κατόρθωμα.
Η ξεπέτα, γενικώς, είναι μια εύκολη υπόθεση. Ανώδυνη. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Πούτσο δίνεις, μουνί παίρνεις και αντιστρόφως. Ενδεχομένως έχεις βγει με τον άλλον, έχεις φάει, έχεις πιει, έχεις περάσει καλά και η σχέση σας ολοκληρώνεται και κλείνει με το σεξ. Αυτό φαίνεται την επόμενη μέρα. Ο λεγάμενος δεν εμφανίζεται. Κανείς όμως δεν πρόκειται να πονέσει γι' αυτό.
Πρόσεξε όμως κούκλα μου. Μπορεί να φανεί μετά από τρεις μέρες. Και να θέλει πάλι σεξ. Κι ας πούμε ότι το επαναλαμβάνετε. Μέχρι εκεί σε συγχωρώ. Όταν ξαναφανεί μετά από μία εβδομάδα και θέλει πάλι σεξ κι εσύ του κάθεσαι, είσαι ασυγχώρητη. Και θα πληρώσεις γι' αυτό.
Το φυσιολογικό, αυτό δηλαδή που παθαίνουν οι άνθρωποι, είναι να επέλθει ένα δέσιμο με τον καιρό με το πρόσωπο. Αυτό το παθαίνουν πιο εύκολα οι γυναίκες (οι γυναίκες λέμε, όχι οι πατσαβούρες) οι οποίες έχουν την τάση να ερωτεύονται τον εραστή τους. Και γι' αυτό η απάντηση στο πείραμα που προανέφερα ήταν αρνητική. Από την άλλη, οι άντρες με τη θετική τους απάντηση, φαίνεται πως είναι πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να μοιράσουν το DNA τους σε ό,τι τους κάτσει. Το πιο πιθανό είναι μετά να ξεχάσουν και πού το έδωσαν.
Οι γυναίκες επιλέγουν (εκτός κι αν έχουν μάνα - μάνατζερ που όρισε άλλα κριτήρια επιλογής) αυτόν που θα τους κάνει κάτι μέσα τους. Οι άντρες παίρνουν ό,τι πιάσει το δίχτυ. Και επειδή το δίχτυ δεν πιάνει κάθε μέρα, βολεύονται σε μια σχέση, όσο σκατά κι αν είναι αυτή. Για να φύγει ένας άντρας από μια σχέση, πρέπει να τον διατάξει η μάνα - μάνατζερ ή να τρώει τέτοια πίεση από την κατινογκόμενα (τύπου πότε-θα-γίνω-μάνα ή σήμερα-θα-βγούμε-με-τον-Τάσο-και-τη-Μαίρη-που-αρραβωνιάστηκαν-κι-εμείς-ακόμα-τίποτα ή πάλι-μπάλα-βλέπεις-με-τους-φίλους-σου-και-δε-με-συνόδευσες-στα-ψώνια), που προτιμάει να την παίζει μόνος του, παρά να τη γαμεί. 
Αν τολμήσει ο άλλος να φύγει από μια τέτοια σχέση και είναι τόσο μαλάκας που πιστεύει ότι όλες οι γυναίκες θέλουν να τον περιορίσουν, αποφασίζει ότι δε θέλει να δεσμευτεί. Ναι. Υπάρχουν άνθρωποι (άντρες κυρίως) που δε νιώθουν τον έρωτα και την ελευθερία που μπορεί να σου δώσει ανοίγοντάς σου μυαλό και καρδιά και πιστεύουν ότι η στενή επαφή με μια γυναίκα είναι δέσμευση και έλεγχος ακόμα και στο κατούρημα. Συνήθως είναι οι πιο συντηρητικοί και στενόμυαλοι. Και συνήθως ξαναδεσμεύονται μόνο με σκύλες που ελέγχουν ακόμα και το κατούρημα. Αν βρούνε γυναίκα χαλαρή που δεν δείχνει διατεθειμένη να του φορέσει το λουρί, είναι η καλύτερή τους. Είναι η τρύπα τους. Κι επειδή όλο και περισσότερες γυναίκες είναι ανεξάρτητες και ζούνε και χωρίς άντρα πάνω από το κεφάλι τους (ή δεν μπαίνουν στη διαδικασία να κάθονται αυτές πάνω από το κεφάλι του) είναι εύκολο να πέσουν στην παγίδα. 
Τα έξυπνα αγόρια δεν έχουν σχέση. Έχουν φακ μπάντι. Κοινώς, πρόχειρη τρύπα. Κάνουν τακτική πουτσοδοσία. Το λεγόμενο και σέρβις. Πού να τρέχουνε να ψάχνουν την ξεπέτα. Την επισκέπτονται για γαμήσι μια δυο φορές την εβδομάδα. Τη θυμούνται μόνο τότε. Τις υπόλοιπες μέρες δεν υπάρχει. Μέχρι να βρούνε την γκόμενα που θα τους βάλει πάλι τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι (γιατί μόνο με τέτοιες στρώνουν), βολεύονται εκεί. Κάνουν το ευχάριστο διάλειμμά τους μέχρι να ξαναχωθούν στα σκατά.
Θέλω όμως ένα λόγο, μόνο έναν, για να κάθεται μια γυναίκα και να ανέχεται αυτή τη μεταχείριση. Τη στιγμή που, άμα θέλει να ξεχαρμανιάσει, το κάνει εύκολα. Για να μην την πούνε πουτάνα που κάνει ξεπέτες; Ως φακ μπάντι του μαλάκα είναι περισσότερο πουτάνα. Και μάλιστα σαν την Πόντια πουτάνα που αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονται. Ελπίζω να μην αυτοκτονήσει όταν ξυπνήσει. Ο έξυπνος που θα χρησιμοποιούσε πουτάνα πληρωμένη για τρύπα, χρησιμοποιεί ανώδυνα, χωρίς να ξοδεύει ούτε χρήμα ούτε ψυχή, μια γυναίκα η οποία προφανώς τον θέλει για να του κάθεται. Και για να μην ανακατεύεται στη ζωή του, σημαίνει ότι είναι λιγότερο εγωίστρια από όσο θα μπορούσε να φανταστεί ο μαλάκας. Και σίγουρα δε θέλει να τον πιέσει ή να του στερήσει την ελευθερία. Αναρωτιέμαι στο μεταξύ πώς βλέπουν την ελευθερία αυτοί οι τύποι.  
Όχι ρε πούστη μου. Δε θα τα έχεις όλα. Δε σου αξίζουν. Κι εσύ, χαζή, που δίνεις ψυχή έτσι εύκολα και χωρίς να ζητάς αντάλλαγμα στο ίδιο είδος, να προτιμάς τις ξεπέτες. Καλύτερα να το δίνεις στο μάγκα που παιδεύτηκε για να σε ρίξει στο κρεβάτι, παρά στο ψοφίμι που σε χρησιμοποιεί για να αδειάζει τ' αρχίδια του. Στέρησέ του την τρύπα και στειλ' τον στο χάος.

Περισσότερα στον Κώδικα Γυναικείας Πουτανιάς (ελπίζω σύντομα).

1 σχόλιο:

Froyd είπε...

Καλή σου ημέρα.Διάβαζα στους σχολιαστές χωρίς σύνορα κάποια θέματα και έτυχε να διαβάσω και κάτι δικό σου(αν δεν κάνω λάθος).Μου άρεσε ο τρόπος που γράφεις και είπα να ψάξω αν έχεις blog.Θα συμφωνήσω για τα παραπάνω που γράφεις και θα προσθέσω πως υπάρχουν και εξαιρέσεις.Να είσαι καλά και πρόσεχε ποιον κάνεις add στο facebook,-ήμουν εκεί και αποχώρησα γιατί είδα πως ακόμα και φίλους που έχω κολλήσαν σε αυτό και δεν βλεπόμαστε από κοντά-.Άσε που ελάχιστη σχέση έχουν τα προφίλ με αυτό που πραγματικά έχεις απέναντί σου.