Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Η ΚΑΤΣΓΟΥΜΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ

Τα μεγάλα μυστικά που θα σε κάνουν ακαταμάχητο.

Την έχεις καταλάβει την γκομενίτσα από την πρώτη στιγμή. Κορίτσι από σπίτι και για σπίτι. Δεν το γλιτώνεις το σπίτωμα αγόρι μου. Αλλά μη βιάζεσαι. Κάτσε να κάνω την εισαγωγή και θα σου πω τη σωστή διαδικασία. Είναι λοιπόν κορίτσι για σπίτι. Τον κατάλαβες εσύ τον αδαμάντινο χαρακτήρα από το πρώτο ραντεβού. Σεμνό και μετρημένο. Μαζί σου, γιατί όταν την άφησες στο σπίτι της και πήγες να της την πέσεις και σου είπε τα κουλά τύπου "για ποια με πέρασες" και κλείσατε ραντεβού και για αύριο, δεν ξέρεις πού και πώς συνέχισε το βράδυ της. Αλλά, αφού σου είπε ότι θα τα ξαναπείτε, ας μη σε αναστατώνω. Εσένα σου κάνει. Κι εμένα δε μου πέφτει λόγος. Εξάλλου είμαι εδώ για να σου πω πώς θα γίνεις ακαταμάχητος κι όχι πώς θα πάψεις να είσαι μαλάκας.
Πρώτα θα ήθελα να κοιτάξεις το θέμα αυτοκίνητο. Αν είναι τίποτα φίατ πούντο, σε βλέπω κακομοίρη μου να τραγουδάς την άλλη μέρα πούντο πούντο το γκομενάκι. Προκαταβολικά σου λέω, τράβα πάρε κάνα κάμπριο, να την εντυπωσιάσεις την γκόμενα. Μη σκέφτεσαι τα λεφτά. Φαντάσου ότι τα τρως στις πουτάνες. Ε, τουλάχιστον εδώ θα πάνε για καλό σκοπό και πάνω απ' όλα θα βρεις την αγνή κόρη που θα σου προσφέρει τον αγνό έρωτά της.
Το αν θα την ξαναδείς, εξαρτάται από το πού την πήγες. Δεν πιστεύω πρώτο ραντεβού να πήγατε στη χασαποταβέρνα "ο μερακλής" γιατί να ξέρεις, ότι την επόμενη το τηλέφωνό της θα είναι κλειστό ή στο αθόρυβο.
Τα καλά κορίτσια πηγαίνουν σε καλά μαγαζιά. Να προτιμήσεις για τις εξόδους σας περιοχές όπως η Γλυφάδα και το Κεφαλάρι. Στην καθημερινότητά σας, προτείνω Μηλιώνη ή Βαλαωρίτου. Και μετά, βόλτα - έκπληξη από Βουκουρεστίου, για να της χαρίσεις την τσάντα του Λουί που κάθε κορίτσι-για-σπίτι ονειρεύεται.
Κορίτσι για σπίτι είπα; Μην ξεχάσουμε και από πού ξεκινήσαμε. Μην το καθυστερείς το σπίτωμα. Αν εφαρμόσεις πιστά τις συμβουλές μου, θα δεις ότι η αγαπημένη σου θα σου κάνει τρελές χαρούλες κάθε φορά που θα σε βλέπει. Για να μην τις κόψει όμως ξαφνικά και ψάχνεσαι -και ψάχνεται κι αυτή επίσης- ετοίμασε και τη φωλίτσα σας. Ναι μανάριμ. Για να βρει μια στέγη ο αγνός και τίμιος έρωτάς της για σένα.
Αχ! Συγκινούμαι με τις τρυφερές ιστορίες αγάπης.
Καλά στέφανα!
(Και χωρίς αγκάθια).

4 σχόλια:

jeune premier είπε...

Πολυέξοδο ακούγεται το κορίτσι για σπίτι!!!και ως γνωστόν σε περιόδους κρίσης τα πράγματα είναι δύσκολα!!

Τελικά μήπως πρέπει να μην ψάχνουμε κορίτσια για σπίτι???

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να δεις αγαπητή Κατσγουμάνα...δεν μπορεί να ούμε να είναι όλα τα πρότυπα σε αυτό το στύλ...
Μα επιτέλους διάολε έχω Clio 10ετίας,μπάκα (που προσπαθώ να ρίξω επειδή είναι μια από της αιτίες για έμφραγμα,αλλιώς...) και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ...γαμώτο μου δηλαδής μαντάμ Νάντια.
Θέλω να σας ρωτήσω πως μπορούμε να εξωστρακίσουμε αυτό το είδος ανθρώπων από την όμορφη ελληνική κοινωνία.Και του παθητικού υπερβλάκα με την προσωπικότητα αμπαζούρ και της ενεργητικής (με στραπόν θα έλεγα) τσουλίτσας που νοιάζεται μόνο για την ύλη...διάολε!!!

Visidiotas Films είπε...

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ!!! Ρε καλα κανω εγω και δε μ'άρεσουνε τα σεμνα και ταπινα... Αυτα τα θελουμε για παραδιγμα προς αποφιγη και να εχουμε το δρομο ανιχτο για τα ασεμνα...

Οπως οταν προτιμαω τη ΝΔ κοιβερνιση για να μπορουμε να φοναζουμε καλιτερα εμεις οι αλλοι!

DSV BLOG είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ....

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ....

ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΑ !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΑΝΤΙΑ... ΜΠΡΑΒΟ...

ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ BLOG (ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΗΞΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ) ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΜΕ ΠΕΝΤΆΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ... ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ...

ΝΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΟΒΛΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΣΑΧΛΟΓΚΟΜΕΝΕΣ... ΕΤΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ !!!

ΞΑΝΑΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΑΝΤΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ (ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ !!!

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ....

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ BLOG, ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ... (ΓΙΑ ΤΥΛΙΓΜΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΞΥΠΝΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ, ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΤΟ fb ... ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΞΟΥΝΕ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΆΣΕΙ (ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ) ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ...

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΡΕ ΝΑΝΤΙΑ...

ΟΤΙ ΕΧΩ FIAT PUNTO ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ...

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ... ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟ-ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ !!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ !!!