Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Η Kats-woman συμβουλεύει!


Μας βλέπουν τα κορίτσια να ασχολούμαστε με τον κώδικα γυναικείας πουτανιάς και θέλουν να μάθουν περισσότερα. Εμείς δε χαλάμε χατίρια. Είμαστε εδώ για να καθοδηγούμε ανυποψίαστες κορασίδες, ανίκανες να λειτουργήσουν με πουτανιά, αλλά και αθώα αγόρια, τα οποία έχουν πέσει θύματά της. Αν και τα αγόρια, όπως διαπιστώνω, μόνο στην πουτανιά ανταποκρίνονται. Οπότε καλά να πάθουν.
Μας έστειλε η φίλη αναγνώστρια Μαρία την κάτωθι επιστολή.
"Αγαπητή Kats-woman, είμαι τριάντα ετών και πριν έξι μήνες γνώρισα ένα νέο και ωραίο και έξυπνο και καλοσυνάτο και όλα τα καλά. Παρά το ότι δείχνει ενθουσιασμένος μαζί μου, να φανταστείς κάθε μία ώρα μου τηλεφωνεί, έτσι ν' ακούσει τη φωνή μου, μου λέει ότι με αγαπάει κι ότι με λατρεύει και άλλα τέτοια ενθαρρυντικά, διαπιστώνω ότι μόνο στα λόγια φαίνεται η αγάπη του. Δε δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον για τα θέματα που με απασχολούν. Ούτε καν με ακούει. Από την άλλη, έχω βαρεθεί ν' ακούω τα δικά του. Από τα προβλήματα της δουλειάς του, μέχρι τα νέα της μαμάς του. Νομίζω ότι με έβαλε σε ένα τριπάκι, να τον θεωρώ ως το κέντρο του κόσμου. Έχω ήδη ασχοληθεί πολύ μαζί του. Τον φρόντισα, τον έντυσα, του έκανα δίαιτα, τον πήγα στο κομμωτήριο, με λίγα λόγια, τον έκανα γκόμενο και ξέχασα ότι υπάρχω κι εγώ. Αυτός θυμάται ότι υπάρχω, όταν δε βγαίνει με τους φίλους του (που πάντα μ' αυτούς βγαίνει) και όταν χρειάζεται σεξ. Τι λάθος έκανα; Μπορώ να το διορθώσω;
Ευχαριστώ"
Και έρχομαι εγώ τώρα και ερωτώ. Τι να σου κάνω εγώ τώρα Μαρία μου έτσι που τα σκάτωσες; Έπρεπε από την αρχή να του δείξεις ότι αξίζεις πολλά. Τον έχεις κακομάθει. Έδωσες χωρίς να πάρεις. Το φέρσιμό του απέναντί σου, έπρεπε να το διαμορφώσεις από την πρώτη εβδομάδα. Να του δείξεις τι αξίζεις βρε παιδί μου. Τώρα δεν μπορείς να σώσεις τίποτα, αλλά φρόντισε να ακολουθήσεις τις συμβουλές μου στον επόμενο. Αυτόν στείλ' τον στους φίλους του. Ε και αφού τα κάνει όλα μαζί τους και εσένα σε θυμάται όταν θέλει σεξ, ας κάνει και το σεξ με τους φίλους του!
Βγαίνεις λοιπόν με τον επόμενο και αποφασίζετε ότι θέλετε να ξαναβρεθείτε. Πρόσεξε πού θα πάτε. Μη δεχτείς σε καμία περίπτωση φαγητό σε φτηνομάγαζο. Σούσι από Χίλτον και πάνω. Δε σου αρέσει το σούσι; Θα το φας και μετά θα πας να το ξεράσεις. Όχι αγάπη μου, δε θα σκεφτείς την τσέπη του. Θα εκτιμήσει τη σχέση σας, μόνο αν την πληρώσει ακριβά. Μέσα στην εβδομάδα, θα του προτείνεις ηρωική έξοδο στα μπουζούκια. Γιατί έτσι, θέλεις να κάνεις ζημιές. Δε σου αρέσουν τα μπουζούκια; Να βάλεις ωτοασπίδες αγάπη μου και να τα ανεχτείς. Κι αυτός να πάρει δάνειο για να σε φέρει βόλτα. Άμα δεν αφήσει το τριχίλιαρο στη λουλουδού, πέρνα αμέσως στον επόμενο.
Την επόμενη εβδομάδα θα πάτε στα μαγαζιά, όχι για να τον ντύσεις. Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις. Άφησέ τον να κυκλοφορεί όπως είναι. Όσο πιο γραφική είναι η εμφάνισή του, τόσο το καλύτερο για σένα. Άμα τον κάνεις γκόμενο, αποκτάει αυτοπεποίθηση, παίρνουν τα μυαλά του αέρα κι άντε να τον μαζέψεις. Τον πηγαίνεις λοιπόν στη Βουκουρεστίου. Μπροστά στη βιτρίνα του LV σε πιάνει μελαγχολία.
"Αχ αυτή η τσάντα, πόσο θα ταίριαζε στον ώμο μου! Μωρό μου έχεις μαζί σου την πιστωτική σου κάρτα"; Άμα δε σου την αγοράσει, τον ξέρεις το δρόμο για τον επόμενο.
Συνεχίζεις το παραμύθι, μέχρι να σου πάρει διαμέρισμα, έτσι για να στεγάσετε τον αγνό και τίμιο έρωτά σας. Αν δεν το κάνει, θα σου έχει μείνει η τσάντα. Αν το κάνει, θα είναι πολύ αργά γι' αυτόν να σου κάνει τις μαλακίες του προηγούμενου.
Καλή επιτυχία.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Πυρά, θυλικό του διαβόλου!
G.W.Desfa

kats-woman είπε...

Μου θυμίσατε τον ύμνο του Κόμματος Πικραμένων Κορασίδων αγαπητέ.

Και επαναλαμβάνω, μπορείτε να στείλετε κι εσείς την επιστολή σας για να μας πείτε το πρόβλημά σας και να σας βρούμε λύση.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω το εξής αστείο στην επιστολή της φίλης σας: η φίλη σας θέτει ένα πρόβλημα, και ταυτόχρονα θέτει και τη λύση του.
Διάολε, ας βγαίνει και αυτή με τις φίλες της.
Ας μη τον λογαριάζει όταν μιλά για τη μαμά του, και ας στρέφει τη συζήτηση στη δικιά της μαμά.
Ας μην τον ντύσει άλλο.
Μπορεί να απαιτήσει και κανα μπουζουκάκι, καμιά τσαντούλα, αλλά με φειδώ. Δεν έχει καμία όρεξη να γίνει υπάλληλός του.
Και όλα αυτά, χωρίς "φόβο και πάθος", χαλαρά βρε αδελφέ.
Όσο για μένα, θέλω τη γνώμη σου για το εξής:
Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχει η τάση σε μια σχέση να συμβαίνει το εξής:
Τον πρώτο καιρό, η γυναίκα έχει την τάση να τίθεται "υπό" του άνδρα. Να ακολουθεί τα βήματά του.
Και μετά συμβαίνει το αντίθετο. Θέλει ο άντρας να ακολουθεί τα δικά της βήματα.
Αντίστοιχα, ο άνδρας επιδεικνύει αναισθησία. Δεν παίρνει χαμπάρι το status του πρώτου καιρού, και μετά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί "το γλυκό κοριτσάκι" που είχε δίπλα του μεταμορφώθηκε σε υστερική γκρινιάρα.
Όλα αυτά τα συμπεραίνω εξ ιδίων εμπειριών και εξ ιδίων παρατηρήσεων του κοινωνικού περιβάλλοντός μου.
Τελικά, τα έφτιαξα με μια γυναίκα η οποία ήτο at her muna, αλλά "στα δύσκολα" στεκόταν δίπλα μου.
Περάσαμε γαμάτα!
(μετά έφυγε για την βόρεια πατρίδα της -κλαψ!)
G.W.D.

kats-woman είπε...

Εμ έτσι είναι. Τα καλά κορίτσια είναι μόνο για την αρχή. Για παραπλανητικούς λόγους. Και οι ατ άουρ μούνα τα τραβάμε όλα. Ανάλογα βέβαια πού θα πέσουμε.
Η φίλη μας, παραπλανήθηκε κι αυτή, νομίζοντας ότι όσα έκανε, τα έκανε για κάποιον που αξίζει τον κόπο. Μετά κατάλαβε ότι το είχε σκάσει από το ίδρυμα.