Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Η Kats-woman συμβουλεύει! (2)


Να 'μαι πάλι εδώ, έτοιμη να σώσω αθώα θύματα με τις συμβουλές μου. Μόλις είδε ο φίλος μας ο Γιάννης ότι υπερασπιζόμαστε και ανυποψίαστα αγόρια, θύματα γυναικείας πουτανιάς, έσπευσε να μας ενημερώσει για την κατάστασή του και να ζητήσει τη βοήθειά μας. Ακολουθεί η επιστολή του.
Αγαπητή Kats-woman
“Διάβασα με προσοχή την προηγούμενη συμβουλή που δώσατε στη Μαρία και ομολογώ ότι ταράχτηκα. Κάπως έτσι λειτούργησε και η Ελένη. Με την οποία είμαστε μαζί εννέα μήνες. Εντάξει, δεν μπορώ να πω ότι πήρα δάνεια για να την κυκλοφορήσω, τα είχα τα φράγκα ούτως ή άλλως. Αλλά νομίζω ότι το εκμεταλλεύτηκε. Διαπιστώνω ότι κάπως έτσι λειτούργησε. Και υποψιάζομαι ότι με θέλει για τα λεφτά μου και απλά για να περνάει καλά. Τελικά δεν είμαι και σίγουρος ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για μένα. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που δε διαμαρτυρήθηκε ποτέ για τίποτα. Δεν γκρίνιαξε ποτέ. Ούτε όταν έλειπα για πολλές μέρες για δουλειές εκτός Αθηνών. Απλά έλεγε στο τηλέφωνο: “Ναι κι εμένα μου λείπεις. Τι θα μου φέρεις από το Λονδίνο”; Και πάντα επέστρεφα με δώρα. Μου φαίνεται ότι αυτά τα περίμενε με μεγαλύτερη αγωνία. Ναι. Τώρα που το σκέφτομαι, ήταν εντελώς αδιάφορη. Μόνο πού θα πάμε και πώς θα περάσουμε καλά. Και επειδή έδωσα τόσα, και υλικά και ψυχικά, δε θέλω να την αφήσω. Το θέμα είναι ότι δεν πήρα τίποτα. Το χειρότερο είναι ότι σε μία εβδομάδα παντρευόμαστε. Φοβάμαι ότι μετά το γάμο, και αφού θα έχει δέσει το γάιδαρό της, θα γίνω μηχανή για να ικανοποιώ τη μεγαλομανία της. Και να φανταστείς ότι πριν τη γνωρίσω, ήμουν με μια κοπέλα με την εντελώς αντίθετη συμπεριφορά, που τη θεωρούσα πιεστική. Δε θέλω να αντιμετωπίσω την αδιαφορία της για ολόκληρη τη ζωή μου. Προλαβαίνω ν' αλλάξω κάτι;
Βοηθήστε με σας παρακαλώ!”
Αχ Γιάννη μου! Τι να σου πω τώρα, που σαράντα πέντε Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση. Αποφάσισε: Ή θα τη λουστείς, ή θα το τελειώσεις. Λυπάσαι όσα ξόδεψες ή το ότι ξοδεύεσαι; Αν λυπάσαι τα έξοδα που έκανες για να την ικανοποιήσεις ή και τα έξοδα του γάμου (και φαντάζομαι ότι ο γάμος που ταιριάζει στην καλή σου, είναι αρκετά ακριβός) κάτσε και ζήσε αναξιοπρεπώς μαζί της. Σε προειδοποιώ. Σε λίγο καιρό, θα την ταράξεις στο κέρατο. Ή θα την κερατώνεις με τίποτα βίζιτες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ή θα καταλήξεις με καμιά παράλληλη σχέση, έτσι γιατί θα θέλεις να γεμίσεις και τα συναισθηματικά σου κενά και θα έχετε πρόβλημα όλοι σας. Κι αν κάνετε και παιδί, βάι χαλιμιζέ που λένε και στο χωριό μου. Αν αποφασίσεις να σταματήσεις να ξοδεύεις τον εαυτό σου, σταμάτα και την καταστροφή σου τώρα. Ακύρωσε το γάμο. Και ετοιμάσου να δεις το άλλο της πρόσωπο. Αυτό που θα έβλεπες κατά τη διάρκεια του γάμου. Θα σε κυνηγήσει ανελέητα, να το θυμάσαι αυτό. Διότι όλες της οι ξαδέρφες και οι φίλες, τη θεωρούσαν τυχερή που βρήκε ένα μαλάκα σας εσένα και τη ζηλεύουν. Ενώ τώρα θα τη χλευάζουν και θα γελάνε πίσω από την πλάτη της.
Ελπίζω πάντως να σου έγινε μάθημα αυτό που έπαθες. Τα ήθελε κι εσένα ο κώλος σου. Τέτοιοι είστε όλοι. Εκλαμβάνετε την αδιαφορία, σαν καλοσυνάτο και ήρεμο χαρακτήρα. Μόλις δείτε μουγκή γκόμενα, πιστεύετε ότι θα περάσετε μια ήσυχη ζωή μαζί της. Κι άμα σας το παίξει και παρθένα, του τύπου “να ξέρεις ότι εγώ δεν είμαι για περιπέτειες και ποια νομίζεις ότι είμαι” είστε σίγουροι ότι το ήθος θα βασιλεύει στην κοινή σας πορεία.
Βρε άντε τράβα να δεις αν έρχομαι!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Woman, θαρρώ πως σου βρήκα τον Τέλειο Άνδρα:

http://www.resuractor.blogspot.com
G.W.D.

kats-woman είπε...

Αυτές οι κακές αυταρχικές παρέες σας αγαπητέ...
Κι εγώ που πίστεψα ότι υπηρετείτε πιστά το κόμμα μας.